Jump to main content Jump to doc navigation

Introductie

MODX Revolution is een krachtig content management systeem (CMS) en framework. Intuïtief om te gebruiken, oneindige flexibiliteit, en de vrijheid om je creatieve dromen waar te maken. MODX is primair gericht op front-end ontwikkelaars en designers, maar ook back-end ontwikkelaars en de minder technisch aangelegde kunnen met MODX aan de slag.

Na het bouwen van een website, is het bijhouden van de content eenvoudig te doen via de "Manager", de back-end van MODX.

Vragen over MODX?

Naast deze documentatie zijn er verschillende plekken om hulp te krijgen met MODX.

Wat de documentatie betreft zul je de meeste informatie in de Engelstalige versie vinden. Het doel is om de informatie die nodig is om MODX te leren in het Nederlands beschikbaar te maken. Voor de diepere kennis en het uitbreiden van het platform zul je de Engelse documentatie moeten raadplegen.

Wil je helpen met het schrijven en onderhouden van de Nederlandse (of Engelse) documentatie? Deze documentatie is open source en te vinden op GitHub.

Eerste stappen met MODX

Support the team building MODX with a monthly donation.

The budget raised through OpenCollective is transparent, including payouts, and any contributor can apply to be paid for their work on MODX.

Backers

Budget

$0 per month—let's make that $500!

Learn more